Als USP werknemer meedoen aan de Utrecht Marathon?

Voor alle Utrecht Science Park deelnemers is er op 19 mei 2024 een speciale ontvangst. Een plek voor de Utrecht Science Park community waar je naast extra faciliteiten, zoals een garderobe, ook geniet van een healthy snack en een drankje. Werk je bij de Hogeschool Utrecht, Danone Nutricia, Genmab, Hubrecht, Prinses Máxima Centrum of een van de andere organisaties op het Utrecht Science Park? Dan word je automatisch uitgenodigd voor de community ontvangst.

Inschrijven

Medewerkers Universiteit Utrecht en UMC Utrecht

Medewerkers van de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht kunnen zich gratis inschrijven (via een andere link, zie daarvoor de berichtgeving op het intranet van de eigen instelling), zowel individueel als in teamverband. Je wordt ook welkom geheten op de Utrecht Science Park community ontvangst.

Wees er snel bij, want op=op!

Hardlooptrainingen bij Sportcentrum Olympos

Lijkt het je wat om deel te nemen aan de marathon, maar heb je nog een motivatieboost nodig om te trainen? Dan zijn de looptrainingen van Sportcentrum Olympos misschien wel wat voor je. Tijdens de training kun je je goed voorbereiden op de afstand waar je je voor opgeeft. Je kunt kiezen uit verschillende soorten trainingen voor diverse niveaus en afstanden. Meer informatie over de looptrainingen vind je op de website van Sportcentrum Olympos.

Utrecht Science Park Community ontvangst

Voor medewerkers van het Utrecht Science Park wordt een speciaal ontvangst georganiseerd voor de start, op de dag van de Utrecht Marathon. Het is een plek voor de Utrecht Science Park community waar je naast extra faciliteiten, zoals een garderobe, ook geniet van een healthy snack en een drankje. Als je je inschrijft als medewerker van het Utrecht Science Park dan word je automatisch uitgenodigd voor de community ontvangst. De ontvangst is op de Heidelberglaan 7. Meer informatie ontvang je in een mail.


De uitslagen zijn bekend!

Bekijk hier de uitslagen van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park 2024!

Lees meer