Programma | zaterdag

Tijd Activiteit Locatie
11.00 - 16.00 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) Heidelberglaan 7

Programma | zondag

Tijd Activiteit Locatie
07.30 - 16.00 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) Heidelberglaan 7
09.00 uur Start GenDx ¼ Marathon Cambridgelaan
09.00 uur Start Zorg van de Zaak Business 1/4 Marathon Cambridgelaan
09.00 uur Start Utregse Studentenbokaal Cambridgelaan
10.00 uur Start Utrecht Marathon & Utrecht Science Park Halve Marathon - doorlopende start Cambridgelaan
10.00 uur Start Zorg van de Zaak Business Run Halve Marathon Cambridgelaan
10.45 uur Start Mini Marathon Cambridgelaan

Parcoursen

De parcoursen bestaan dit jaar uit een combinatie van natuur en binnenstad. Alle onderdelen starten en finishen op de Cambridgelaan, gelegen op Utrecht Science Park. Onderweg lopen de deelnemers langs veel prachtige hotspots die de stad en omgeving te bieden hebben. De parcoursen van de Utrecht Marathon en de Utrecht Science Park Halve Marathon zijn officieel gemeten. Het parcours van de kwart is 10,9 KM met een mat op het 10 KM-punt.

De parcourskaarten zijn te zien in de officiële Utrecht Marathon App. Download de app in de App Store en Google Play Store.Beleef de Utrecht Marathon supported by Utrecht Marathon
Bekijk hieronder in foto's de Utrecht Marathon en beleef het parcours van dichtbij!

Utrecht Marathon in foto's

 

Utrecht Marathon

Klik hier om de parcourskaart te bekijken.

Utrecht Science Park Halve Marathon

Klik hier om de parcourskaart te bekijken.

GenDx 1/4 Marathon

Klik hier om de parcourskaart te bekijken. Het parcours van de GenDx 1/4 Marathon is 10,9 KM met een mat op het 10 KM punt.

Mini Marathon

De start en finish van de Mini Marathon zijn op de Cambridgelaan op het Utrecht Science Park.

Klik hier om de parcourskaart te bekijken.

Startnummers

Alle startnummers worden opgestuurd wanneer jij je uiterlijk op zondag 5 mei inschrijft. Schrijf je je later in óf heb je een buitenlands adres? Dan kun je het startnummer ophalen op het Utrecht Science Park op zaterdag 18 en zondag 19 mei. 

Startnummer ophalen
Haal je startnummer op zaterdag vanaf 11:00 tot 16:00 uur op Heidelberglaan 7. Ook als je je startnummer op zaterdag 18 mei nog niet binnen hebt. Lukt het echt niet om je startnummer zaterdag op te halen? Dan is er zondag nog de mogelijkheid om je startnummer (en eventueel bestelde T-shirt) op te halen vanaf 07:30 uur.

De start is zondag in de ochtend. Het wordt druk op het Utrecht Science Park, daarom raden we dus uitdrukkelijk aan om je startnummer op zaterdag op te halen. Zo ben jij optimaal voorbereid en begin je goed aan jouw uitdaging!

Een week voorafgaand aan de Utrecht Marathon ontvang je jouw startnummer via de e-mail. Deze e-mail is meteen het afhaalbewijs. 

Afstand wijzigen

Je kunt van afstand wijzigen mits de gewenste afstand nog niet is uitverkocht. Wijzigen naar een hogere afstand kan met als voorwaarde dat het verschil in prijs wordt voldaan. Bij wijziging naar een lagere afstand, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld (of een deel daarvan) plaats.

Let op: wissel je van de Halve naar de Hele Marathon, kom dan op zaterdag 18 mei of zondag 19 mei naar de helpdesk om een sticker op te halen die je op jouw startnummer dient te bevestigen. Hiermee word je toegelaten tot het start van van jouw nieuwe afstand.

Startwaves

In het juiste startwave starten, is voor zowel je eigen loopcomfort als dat van je medelopers belangrijk!
Je hebt op voorhand een startwave toegewezen gekregen dat overeenkomt met je beoogde eindtijd en eventueel bijhorende pacer. Samen zorgen we zo voor een ideaal loopcomfort voor iedereen. Om het loopcomfort te garanderen, starten we – doorlopend – via een versmalde start van 2,5m.

Plattegrond Utrecht Marathon supported by Utrecht Science ParkDe start en finish van alle afstanden zijn op de Cambridgelaan. Klik op de plattegrond om uit te vergroten.


Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.


De uitslagen zijn bekend!

Bekijk hier de uitslagen van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park 2024!

Lees meer